Over mij

Reis- en foodfotografie


Sinds 2011 ben ik freelance journalist en fotograaf met een specialisatie in reizen (toerisme). Tijdens een van mijn reizen ontmoette ik Katerina Sakelliou, restaurant- en kookschool eigenaar op het Griekse eiland Poros. Ze vroeg mij de recepten voor haar kookblog te fotograferen en mijn liefde voor culinaire fotografie ontstond. Mijn doel is mensen te raken met de emotie, kleur en smaak van gerechten.

Mijn werk verscheen in onder andere de tijdschriften España y másGriekenland MagazineCasa en EspañaMéditerranée en Leven in Frankrijk.Foodfotografie


Met aantrekkelijke foodfotografie trek je makkelijker klanten aan. Dankzij mijn achtergrond als (mode)stylist heb ik een goed oog voor vormgeving, stijl en kleur in mijn fotografische werk. Samen bepalen we de sfeer die je wilt neerzetten en hoe we je restaurant, café of culinaire winkel op zijn mooist kunnen presenteren.

Portfolio

Reisreportages


Of ik nu op reportage ga in de jungle, de woestijn of op de Noordpool, als je mijn verhaal leest voelt het alsof je erbij was. Een reisreportage voor een krant, tijdschrift, blog of sponsored magazine, alles is mogelijk. Bij het artikel lever ik ook beeldmateriaal.

In mijn webshop bied ik kant en klare (reis)foto's aan; die kunnen online gebruikt worden, in tijdschriften, voor marketingdoeleinden en meer. Foto’s voor thuis aan de muur vind je in mijn Etsy shop!

Shops

MONIQUE VAN HULST

Eigenaar; Let’s Meet in Athens

“Annette heeft voor Let’s Meet in Athens een aantal goede reportages geschreven, o.a. voor de tijdschriften Griekenland Magazine en Fietstrips. Annette werkt professioneel en precies. Ze is dol op Griekenland en haar enthousiasme zie je terug in haar werk.”

TONKO VAN DER HOEVEN

Eigenaar; Landrucci

“De samenwerking met Annette is heel fijn. Ze is prettig in de omgang, enthousiast en communicatief heel sterk. Een vakvrouw die hard en secuur werkt. Ze is een bijzonder betrouwbaar persoon wat ook terugkomt in de afspraken die je met haar maakt (bijv. oplevertijd en omgang met vertrouwelijke informatie)”

MARJAN GRACIA TERPSTRA

Eigenaar tijdschrift ESPANJE!

“Annette's reportages voor de España & Más wekken het verlangen onmiddellijk je koffer te pakken en zelf op reis te gaan. Ze weet een mooi sfeerbeeld neer te zetten, dat wordt versterkt door haar originele en humoristische schrijfstijl.”

Meer weten?


Heb je een vraag of wil je mij benaderen voor een opdracht, ik hoor graag van je! Benieuwd wat ik aan het doen ben? Volg mij op Instagram.

Neem contact op

PARTNERS

odyssey Poros
Let's Meet in Athens
Toeristenbureau van Ibiza
Spaans verkeersbureau
Baja Bikes
Atout France