Over mij

Reis- en Foodfotografie


Sinds 2011 ben ik freelance journalist en fotograaf met een specialisatie in reizen (toerisme) en culinaire fotografie. Mijn werk als reisjournalist verscheen in onder andere de tijdschriften 'España y más', 'Griekenland Magazine', 'Casa en España', 'Méditerranée' en 'Leven in Frankrijk'.

Ik woon in Nederland, maar mijn levensgevoel is mediterraan. Over die regio schrijf ik het meest en ik fotografeer er graag. Vooral de diverse keukens zijn voor mijn werk een bron van inspiratie.

Reisreportages

Foodfotografie en styling


Dankzij mijn achtergrond als (mode)stylist heb ik een goed oog voor vormgeving, stijl en kleur in mijn fotografische werk. Door mooi beeld met de juiste uitstraling zet ik je product, merk of restaurant in de spotlight.

Voor het bereiden en stileren van gerechten werk ik graag samen met een foodstylist. Ik kan wel de styling verzorgen van de tafel / setting en de attributen (borden, kopjes, bestek) verzamelen.

Reisreportages


Of ik nu op reportage ga in de jungle, de woestijn of de Noordpool, als je mijn verhaal leest voelt het alsof je erbij was. Een reisreportage voor een krant, tijdschrift, blog of sponsored magazine, alles is mogelijk. Bij het artikel lever ik ook beeldmateriaal (ook mogelijk bij alle andere tekstproducties).

Meer weten?


Heb je een vraag of wil je mij benaderen voor een opdracht, ik hoor graag van je! Benieuwd wat ik aan het doen ben? Volg mij op Instagram.

Neem contact op

PARTNERS

odyssey Poros
Let's Meet in Athens
Toeristenbureau van Ibiza
Spaans verkeersbureau
Baja Bikes
Atout France