annette-shoot-ibiza-over-mij
Reisjournalistiek Griekenland
Travel report Provence
Reisjournalistiek Spanje

Sinds 2011 ben ik freelance journalist en fotograaf met een specialisatie in reizen (toerisme). Mijn werk als reisjournalist verscheen in onder andere de tijdschriften España y más, Griekenland Magazine, Casa en España, Méditerranée en Leven in Frankrijk.

Dankzij mijn achtergrond als (mode)stylist heb ik een goed oog voor vormgeving, stijl en kleur in mijn fotografische werk. Zo verzorg ik voor het Griekse kookblog Katerina’s Kouzina een groot deel van de foodstyling en fotografie.

Ik woon in Nederland, maar mijn levensgevoel is mediterraan. Over die regio schrijf ik het meest en ik fotografeer er graag. Met name Griekenland dat mijn tweede thuis is. Vooral de diverse keukens zijn voor mijn werk een bron van inspiratie.

Ik ben een stadsmens dat niet zonder de natuur kan, dol op lekker eten en luister het liefst naar rockmuziek uit de seventies. Reizen is een van mijn grote liefdes; rondkijken in andere culturen laat je van een afstand naar je eigen leven en opvoeding kijken, iets waar ik veel van leer. Mooie kenmerken en gewoontes van de plaatsen die ik bezocht draag ik in een ‘onzichtbaar’ rugzakje met mij mee. Reizen verfrist keer op keer mijn kijk op het leven.

Heb je een vraag of wil je mij benaderen voor een opdracht, ik hoor graag van je! Benieuwd wat ik aan het doen ben? Volg mij op Instagram.

Start typing and press Enter to search